Gasveren, dempers en verstelbare systemen

SUSPA is een gerenommeerde producent van gasveren, dempers en verstelbare systemen. Onze producten worden gebruikt in oplossingen en systemen zodat ze vlot en veilig kunnen geopend, gesloten, gedempt, gekanteld of versteld worden. Ze vinden hun toepassing in uiteenlopende sectoren zoals de automobiel- en de meubelsector, het huishouden en kantoor- en productieomgevingen. U ziet ze misschien niet altijd, maar de producten van SUSPA zijn zeer vaak aanwezig in het dagelijkse leven, waar ze zorgen voor extra comfort, veiligheid en gebruiksgemak.

Wereldwijd en toch altijd dichtbij

Met vestigingen in Europa, China, Indië en de Verenigde Staten is SUSPA een uitgesproken internationale groep. Het hoofdkantoor bevindt zich in het Duitse Altdorf (bij Nürnberg). Onze Belgische vestiging is gelegen in Waregem. Van hieruit coördineren we alle activiteiten voor de Benelux. Door onze nabijheid en onze ruime stock kunnen we onze klanten snel van dienst zijn in hun eigen taal. We zijn ervan overtuigd dat we ons hiermee onderscheiden van andere producenten van gasveren, dempers en verstelbare systemen.

Gegarandeerde kwaliteit

Bovendien voldoen de producten van SUSPA aan de hoogste kwaliteitseisen. Ze worden strikt getest en gecontroleerd en beschikken over de nodige certificaties en attesten. Al meer dan 50 jaar vertrouwen bedrijven in diverse sectoren op onze ervaring en kennis voor de ontwikkeling van hun innovatieve oplossingen en systemen.

Onze cultuur

Innovatie

We willen een koploper zijn in onze sector. Onze specialisten houden de vinger aan de pols zodat we kunnen anticiperen op de snel veranderende wensen en behoeften van onze klanten. Het resultaat: innovatieve en future-proof producten en oplossingen.

Competentie

Onze producten en oplossingen wérken. Dit is dankzij ons bedreven en gedreven team, waar elke persoon op de juiste plek zit. De uitstekende samenwerking tussen onze mensen, allemaal met hun eigen skills en ervaring, leidt tot betrouwbare proucten van topkwaliteit.

Duurzaamheid

SUSPA bouwt mee aan de toekomst. Met een duidelijke bedrijfsstrategie en concrete langetermijndoelstellingen slagen we erin om mooie resultaten te bereiken. We streven naar duurzame samenwerkingen met al onze partners om te blijven doen waar we goed in zijn.

Waardering

We gaan op een respectvolle manier om met onze mensen en met de partners met wie we samenwerken. Hierdoor ontstaat een open en inspirerende sfeer, waar iedereen zich gewaardeerd voelt en met plezier mee denkt en werkt aan oplossingen en producten van topkwaliteit.

Wilt u meer informatie over de gasveren, dempers en verstelbare systemen van SUSPA en hoe u ze kunt gebruiken in uw business of bedrijf?