Markten

De producten van SUSPA komt u overal in het dagelijkse leven tegen. Onze gasveren, dempers en verstelbare systemen hebben zeer veel toepassingsmogelijkheden. Van de auto- en de meubelindustrie over huishoudelijke toestellen tot de luchtvaart, de medische sector en productie-omgevingen: in al deze sectoren worden onze producten gebruikt voor innovatieve oplossingen en systemen. Ze zorgen er voor optimaal comfort, veiligheid en gebruiksgemak.

Bent u op zoek naar een geschikt product voor een bepaalde toepassing? Neem contact met ons op en we helpen u graag verder.

Automotive

De automotive sector moet voldoen aan steeds strengere veiligheidsnormen. De producten van SUSPA worden gebruikt voor verschillende toepassingen in wagens en voertuigen. Denk aan het openen en sluiten van kofferdeksels, het positioneren van zetels en bescherming bieden bij ongevallen.

Medisch

De gasveren, dempers en blokkeerbare systemen van SUSPA verhogen de veiligheid en het comfort van medisch en verplegend personeel en hun patiënten. Onze gebruiksvriendelijke verstelbare systemen maken ziekenhuisbedden, bijzettafels, behandelingstafels en revalidatietoestellen extra ergonomisch en gebruiksvriendelijk.

Huishouden

Onze dempers worden veelvuldig gebruikt in huishoudtoestellen zoals wasmachines en koelkasten. In ons uitgebreid productgamma vindt u zeker een geschikte demper voor uw specifieke toepassing. De dempers van SUSPA zijn van topkwaliteit en hebben een zeer lange levensduur.

Luchtvaart

De gasveren en dempers van SUSPA kennen veel toepassingen in de luchtvaartsector. Onze lichtgewicht producten worden gebruikt voor bagagecompartimenten, zetels en ander cabinemeubilair zoals deuren, kleppen en vuilnisbakken.

170918_Web-Icons

Nutsvoertuigen

In nutsvoertuigen zoals bussen worden de gasveren, dempers en verstelbare systemen van SUSPA onder andere gebruikt om de bagagekleppen veilig te kunnen openen en sluiten en om de chauffeurszetel te beschermen tegen schokken.

Meubels

Met onze gasveren, dempers en verstelbare systemen kunnen meubels vlot geopend, gesloten en aangepast worden (bv. in de hoogte). De kwaliteitsvolle producten van SUSPA komt u tegen in keukens, woonkamers, slaapkamers en kantooromgevingen.

Industrie

Kleppen en deksels (bv. van machines en productielijnen) kunnen vlot en veilig geopend worden met onze gasveren en hydraulische dempers. De verstelbare systemen van SUSPA maken van werkbanken en tafels ergonomische en comfortabele werkplekken

Overige

De gasveren, dempers en verstelbare systemen van SUSPA worden gebruikt in uiteenlopende sectoren in het dagelijkse leven. Bent u op zoek naar een geschikt product voor een oplossing of toepassing in uw bedrijf? Contacteer ons en we bekijken samen de mogelijkheden.

Snelle levering

Kleine volumes mogelijk

Lokale technische ondersteuning

Directe contactpersoon

Wilt u meer informatie over de gasveren, dempers en verstelbare systemen van SUSPA en hoe u ze kunt gebruiken in uw business of bedrijf?